4 comments on “I will take a break

  • Multumesc din suflet, drag prieten. 🙂 Cu totii o asteptam cu nerabdare pe micuta care isi va face aparitia cam peste o saptamana si un pic. Sunt tare curioasa cum va reactiona Stefan la prima intalnire cu sora lui. 🙂 Cat a reusit sa inteleaga la cei doi anisori ai lui, stie ca Adelina este in burtica si imi tot pupa burtica. 😀 Stefan este un baiat bun si sunt convinsa ca amandoi se vor intelege de minune.
   Revenirea mea va depinde de cat de mult ma va solicita pe timpul noptii micuta. Acum la inceput trezirea va fi cam din 3 in 3 ore aproximativ. Daca va fi mai mancacioasa, poate chiar mai des. Pe cat posibil voi incerca sa mai recuperez pe timpul zilei din somn. Pe masura ce mesele de noapte se vor rari, atunci imi va fi mai usor sa ma ocup iar de blog.
   Multa sanatate si tie si sa ne revedem cu bine! 🙂

   Liked by 1 person

 1. O adevărată bucurie și binecuvântare! Îți doresc numai bine și o naștere ușoară, dragă Carmen! Și să te bucuri din plin de fiecare clipă alături de mica minune care vine în viața voastră, alături de cealaltă minune, de-acum „frate mai mare” pentru micuța pprințesă.
  Multă sănătate și numai bucurii la toată familia! 🙂

  Liked by 1 person

  • Multumesc din suflet, draga Alex. 🙂 Cu siguranta vor fi multe bucurii si de la micuta si de la fratele mai mare. Multe impliniri si clipe fericite va doresc si eu voua alaturi de fetita voastra! Ganduri bune si sa ne revedem cu bine! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s